Ресторан Ташкент, Закарпатье, узбекская кухня, ресторан восточной кухни, вкусный отдых в Закарпатье возле санатория Теплица

vidhukБудемо раді Вашим відгукам і пропозиціям. Буль ласка, впишіть у форму, що нижче, Ваші враження від ресторану "Ташкент", дайте оцінку якості страв і обслуговування.

Завжди Вам раді ;)

 

Відгуки

 
#24 Susie 17.06.2019 06:15
It's impressive that you are getting ideas from this article
as well as from our discussion made at this time.

Also visit my web-site: register: 888.hu
 
 
#23 Dmitry Miroshnikov 09.01.2019 11:42
Доброго дня!


Ми маємо для Вас ексклюзивну пропозицію щодо унікальних напоїв, які чудово себе зарекомендували у Львові та на курортах Прикарпаття та Львівщини, ми пропонуємо Вам співпрацю по цій темі на дуже вигідних умовах. Деталі надамо. Буду радий відповісти на Ваші питання!


Sincerely,
Dmitry Miroshnikov
CEO Kratos/Ukraine intensive exports Program
+380501339050 (Viber, WhatsApp, Skype), +380442090711, +380675539901
www.facebook.com/Export.to.EU
exim.net.ua
linkedin.com/.../...
 
 
#22 Boardru 28.01.2018 10:29
Доброго времени суток! Извините пожалуйста за безпокойство, но это предложение может быть выгодно как нам так и вам.

Предалагаем размещать на нашей доске: torg.zone любое количество объявлений о продаже товаров и услуг абослютно бесплатно и без ограничений по количеству и времени.

Также Здесь: torg.zone/shops/ вы можете совершенно бесплатно разместить инфрмацию о своей компании, или магазине.

Ваша выгода в том, что вы можете разместить только 1 раз хоть 100, а хоть 1000 объявлений и забыть о них, а они будут приносить вам клиентов.

Ещё раз Извините!

С уважением, torg.zone
 
 
#21 Іванна 06.02.2017 08:11
Святкувала день народження. Було дуже смачно. Але офіціанти заходили до нас дуже рідко у кабінку, догукатися неможливо,треба було постійно підходити до них на барну стійку ,щоб замовити щось. Коли принесли рахунок нам порахували 2 бутилки вина які ми не замовляли! І це причому не перший раз щось доплюсовують. Керівництво закладу прошу звернути увагу на це!!! Дякую.
 
 
#20 Владимир 29.06.2015 17:36
Спасибо вам за все . Прекрасный и уютный ресторан. Отличное меню и достойные человечиские цены. К сожалению не увидел имя официантки прекрасная молодая (юнная) улыбчивая и приветливая девушка. Спасибо ей мы с женой забыли свой кулек с персиками так она бежала за нами, чтобы отдать. Спасибо вам пусть Господь благословит вас.
 
 
#19 рома 09.02.2015 22:18
Чудненький. Ресторан все на вищому рівні.
 
 
#18 Лія 21.10.2014 21:57
Ташкент і Ташдалі цікаві заклади Виноградова, але їх пора обновити: меню і караоке. Інтер'єр хороший, але речі не вічні - заклади потребують хоча б мілкого ремонта!В іншому випадку, у 2015 році ці заклади стануть "генделиками".
 
 
#17 Михаил Харьков 26.08.2014 06:52
Были в этом ресторане с супругой этим летом (2014). Я родился в Узбекистане именно в городе ташкент и я знаю какими на вкус должны быть те блюда которые мы ели в этом ресторане. Так вот кухня реально настоящая узбекская. По поводу интерьера то мне на минутку показалось что я попал в Узбекистан. Есть конечно же в этом ресторане и недостатки но честно на фоне плюсов они были не заметны. Теперь посещая Закарпатье заведу за традицию обезательно заезжать в гости в Ташкент.
 
 
#16 катерина 16.02.2014 14:11
Була там всього один раз. шашлик не сподобався, був сирий і не заправлений як слід, можливо це наша помилка, тому що офіціант попереджав, що заказів дуже багато, щоб замовляти щось інше. всередині є кімнати, де кожен окремо, ми попросили таку кімнату, нам відмовили,сказа ли, що всі зайняті, хоча в одній з них сиділи самі офіціанти. порції такі малі, що маленька дитина не могла б наїстися, на останок нас ще й обманули на 15 гривень. залишилися не задоволені. більше там не будемо зупинятися. й іншим не рекомендуємо.
 
 
#15 Марічка 24.07.2013 14:47
прівет,Сергiй,з аходи частіше не тiльки щоб пофотографувати ся,але й почуствувати смак ташкентських страв якi не грiються у мікроволновцi як у чебуречній а готуються свіжі щодня, і побачити старанність офіціантів!!!)
 

Залишіть свій відгук або пропозицію


Захисний код
Оновити